K-Rauta-hero-banner
Artikler

Laminatgulvet som skal tåle alt

Lag på lag med kvalitetsmaterialer og et unikt låsesystem har gjort BerryAlloc Original til et av de smarteste og mest slitesterke laminatgulvene på markedet.

Du har vanlige laminatgulv, og du har laminatgulv som er produsert i høytrykkslaminat. Forskjellen er at overflaten til sistnevnte har en suveren slitestyrke, takket være bedre materialvalg og en produksjonsmetode som innebærer stort trykk og varme. Hvis du for eksempel har små barn eller husdyr hjemme, vil et høytrykkslaminatgulv være det foretrukne valget – da slipper du nemlig å bekymre deg for riper og hakk!

>SE VÅRT UTVALG AV LAMINATGULV HER

Et enda bedre høytrykkslaminatgulv

Gulvprodusent BerryAlloc har med sin Original-serie tatt høytrykkslaminat enda et par steg videre:

Først og fremst med sitt unike High Tech Locking System – et patentert låsessystem i slitesterk aluminium som tåler røff behandling. Det bidrar til enkel installasjon, og skulle låsen få en trøkk, kan den dessuten bøyes tilbake uten problemer. Låsestyrken er på opptil 1200kg/lm, noe som betyr at BerryAlloc Original-gulvene kan legges på arealer opptil 225m2 uten skjøtelister (15 x 15 m). Høy fleksibilitet i selve låsen og lav friksjon i låselisten, gjør også at plankene kan skyves lettere på plass.

Videre består kjernematerialet i BerryAlloc Original av produsentens unike AquaResist HDF-plate med forseglede kanter, som gir optimal beskyttelse mot fukt. Det gjør at dette gulvet også egner seg svært godt også på kjøkkenet eller i yttergangen, hvor det lett kan komme søl fra oppvaskkummen eller fra våte sko og paraplyer.

I tillegg har Original-serien en teknologi som BerryAlloc kaller SilentSystem. Dette er et underlag som er limt fast på baksiden av hvert bord, og som reduserer romlyd med 25 prosent og trinnlyd med 19dB. Det inkluderte underlagsmaterialet bidrar også til at det blir raskere og mer smidig å legge gulvene, og ikke minst at komforten bevares over tid.

Disse gulvene er også antistatiske, noe som betyr at de ikke tiltrekker seg støv eller smuss. BerryAlloc Original skal tåle alt, og derfor får du også livstidsgaranti når det legges i private hjem.

>NYTT GULV? SE VÅRT UTVALG HER

Høytrykkslaminat

Additional Katla Natural Honey V2 CMYK (1)

Her er grunnene til å velge høytrykks laminatgulv

Høytrykkslamineringen gjør gulvet betydelig sterkere enn vanlig laminat, men det er bare én av mange grunner til å velge høytrykkslaminat.

Les artikelen her

Fine og matte overflater

Solide materialer og enkel montering er viktig, men det er minst like viktig at gulvets overflate ser bra ut.

I Original-sortimentet finnes det over 50 forskjellige design med fine og matte overflater. Flere av dem har i tillegg en flott trestruktur. De som er merket med Oiled gir en varmere og mykere effekt som etterligner oljebehandlet treverk.

En av våre store favoritter er BerryAlloc Original Elegant Eik Natur. Dette er et veldig pent høytrykkslaminatgulv som både er Oiled og har en naturtro og tydelig trestruktur, og som vil passe godt i de fleste rom i et lyst og moderne hjem.

BerryAlloc Original Eik København er et annet spennende valg. Dette gulvet er også Oiled og har en tydelig trestruktur, med et lyst og rustikt design.

Dersom du ikke ønsker en like tydelig trestruktur i overflaten, men fortsatt vil ha den varme, myke effekten, bør du ta en titt på BerryAlloc Original Hvit Eik eller Eik Soft Grå. Disse er et henholdsvis lysere- eller mørkere alternativ i samme sortiment.

ØNSKER DU HJELP MED OPPUSSINGEN? BESTILL JOBBEN FIKS FERDIG HER

Original Elegant-Natural-Oak 1600 4471 RSH-1483618071

BerryAlloc Original Elegant Eik Natur

Original 1600-4401 Copenhagen-Oak RSH2-1483618059

BerryAlloc Original Eik København

Original White-Oak-2-str WD644512 4512 RSH-1483618074

BerryAlloc Original Hvit Eik

Original 1600-4461 Elegant-Soft-Grey-Oak 4461 RSH-1483618065

BerryAlloc Eik Soft Grå

Lister som matcher

Hvis du velger Original-serien til BerryAlloc får du også kjøpt 60 mm gulvlister, samt overgangslister/T-lister, som står i stil med dekoren.

Dette vil gi et mer helhetlig inntrykk, og får gulvflaten til å virke større. Prodisenten har i tillegg utviklet klips som gjør at listene kan monteres svært raskt og enkelt.

>SE VÅRT UTVALG AV LISTER HER

I tillegg finnes det trappeneser i aluminium som passer perfekt sammen med Original serien, men disse leveres ikke dekorfargene. BerryAlloc Original finner du hos Byggmakker.

BerryAlloc-gulvlister

Lister som matcher. Gulvlister BerryAlloc i fargene hvit eik, København, natur og soft Grey.

BerryAlloc-t-profil-overgangslister

Lister som matcher. T-lister BerryAlloc i fargene hvit eik, København, natur og soft Grey.