Fiks Ferdig Elbillader


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Vi hjelper deg med montering av ny elbillader.

Fiks Ferdig Elbillader Byggmakker

Priseksempel:
Fiks Ferdig montert elbillader fra Elfag til kun kr 12.990,-

I samarbeid med Norges markedsledende elektrikerkjede Elfag installerer vi elbillader hjemme hos deg helt Fiks Ferdig.

Tilbudet gjelder montering av ladestasjon Compact E 3,7kW med inntil 10 meter kabling, nødvendige sikringer og jordfeilbryter type B. Inkluderer 4 timer jobb og kjøring inntil 20km t/r fra nærmeste Elfag installatør.

Prisen forutsetter montering på husvegg, frittstående montering på søyle er mulig mot pristillegg, videre forutsettes det tilstrekkelig plass i sikringsskap, tilstrekkelig kapasitet på el-anlegget. Fremføring av kabel på trevegger, boring og festing på betongvegger kan kreve tillegg.

Prisen inkluderer:

 • Ladestasjon Mennekes Compact E, Type 1 eller 2 - 3,7kW
 • Jordfeilbryter type B for DC lekasjestrømmer
 • Automatsikring
 • Opptil 10 m kabling – PFXP, fra sikringsskap til ladestasjon
 • Reise tur – retur inntil 20 km, ferge- og bom kan komme i tillegg
 • Inntil 4 arbeidstimer
 • Nødvendig dokumentasjon og samsvarserklæring
 • 5 års garanti

En fastmontert ladestasjon for elbil har mange fordeler

Skal du lade hjemme er det smart å gjøre det med en tilpasset elbil-lader. Hvis du benytter vanlig stikkontakt til fast ladning hjemme, kreves det en egen kurs sikret med jordfeilbryter type B. Det er ikke tillatt med mer enn 10 A sikring, noe som betyr at ladeeffekten maksimalt blir 2,2 kW og ladetiden veldig lang.

For øvrig anbefaler ikke DSB  bruk av vanlige stikkontakter, selv ikke hvis du har korrekt vern installert. Dette fordi vanlige stikkontakter ikke er beregnet for langvarig belastning over 10 A. Det vil kunne oppstå problemer med mekanisk slitasje, varmegang og i verste tilfelle brann.  Vær og vind vil dessuten kunne ha negativ innvirkning .

DSB (Direktoratet for Samfunnssikkerhet og Beredskap) sin klare anbefaling er installasjon av en fastmontert ladestasjon Mode 3. Denne løsningen ivaretar alle sikkerhetskrav, er praktisk og gir mange fordeler.

Mode3 ladestasjoner sørger for trygg og rask hjemmeladning

Ladestasjonen Compact E er en enkle Mode 3 ladestasjon beregnet for veggmontering som sikrer trygg og rask ladning uten risiko for overbelastning og medfølgende brann. Ladestasjonen kan installeres for effekter opp til 11kW avhengig av installasjonsmetode, og med Type 1 eller Type 2 plugg. Alle kommer med 5 meter integrert kabel og kabeloppheng.

 • Mode 3 billader for opptil 11kW
 • Statusinformasjon med LED-lys
 • 5 meter fastmontert kabel
 • Medfølgende kabeloppheng

Borettslag?

Etter innføring av nye regler 1. januar 2018 kan beboere i borettslag kreve tilrettelegging for ladeplasser i sameiet, for de som benytter elbil eller hybrid. Byggmakker og Elfag ønsker å hjelpe borettslag som vil imøtekomme regelverket, og vi besøker gjerne både borettslag og bedrifter for å gjøre befaring.

Fyll ut skjemaet nederst på denne siden for en uforpliktende prat.

Se våre andre Fiks Ferdig tjenester

Mulighetene er mange - Vi har erfaringen og kunnskapen slik at vi sammen finner den elbilladeren som dekker dine behov.

Få Fiks Ferdig montert elbillader fra Elfag!

Fyll ut skjemaet under og vi tar kontakt med deg for en uforpliktende prat.