K-Rauta-hero-banner
Artikler

Få drømmekjøkkenet ditt – med Drømmekjøkkenet

Er du på jakt etter nytt kjøkken? Et skikkelig … drømmekjøkken? I så fall kan vi glede deg med at Drømmekjøkkenet er på plass hos Byggmakker. Uansett om du ønsker et klassisk eller moderne kjøkken – her får du bærekraftig og lekker kvalitet og design som varer i generasjoner.

Siden 1929 har svenske Drømmekjøkkenet oppfylt kjøkkendrømmen i skandinaviske hjem. Og som de selv sier på nettsidene sine: “I mer enn 90 år har vi bygget kjøkken med omsorg og kvalitet.” Det betyr at de kjenner markedet sitt, og vet hvilke kjøkken vi ønsker oss. Men hvorfor bør man velge Drømmekjøkkenet, og hva er det som er spesielt bra med med dem?

Drommekjokkenet Gastro eik svartbeist 540x400

– Drømmekjøkkenet leverer svenskproduserte og bærekraftige produkter med maksimal levetid. Dette er vakre kvalitetskjøkken som finnes i mange ulike stiler, materialer, farger og design. Det gjør at vi kan skreddersy løsninger for hver enkelt kunde ut fra behovene de har, sier proffselger og kjøkkenekspert Janne Stavenjord hos Byggmakker Sandefjord

Med andre ord, Drømmekjøkkenet har et kjøkken for alle. Og som Janne allerede har nevnt, er de opptatt av miljø og bærekraft. Dette blir stadig viktigere for oss når vi skal ha nytt interiør inn i hjemmene våre, og kjøkkenet er intet unntak. Vi vil ha rene produkter som gir godt innemiljø.

– Det er helt riktig. Drømmekjøkkenet har en bærekraftstrategi integrert i forretningsdriften sin, noe de med rette er stolte av. Produksjonen foregår i en klimanøytral fabrikk, og de har et samarbeid med Ecoera, som blant annet driver med karbonfangst. Restproduksjonen fra Drømmekjøkkenet blir omdannet til pellets, som igjen blir brukt til gjødsel.

Drommekjokkenet fenix fa drommekjokkenet ditt 1 800x480

Fronten Fenix er en slett dør belagt med et fenixlaminat på fram og baksiden. Fenixlaminatet er materiale med høy kvalitet og med en eksklusiv følelse og ekstra matt overflate. Her vist i en deilig beige farge. Foto: Drømmekjøkkenet

Et annet bevis på hvordan de tenker bærekraft er heltredørene med fronten Wood.

– Dette er kortreist materiale som hentes fra et lokalt område ved fabrikken i Ballingslöv. I tillegg er Drømmekjøkkenets benkeplater i laminat et godt valg for deg som ønsker å tenke på miljøet – disse har lang levetid og lavt klimaavtrykk.

Her kan du se alle kjøkken du får hos Byggmakker

Hva er Drømmekjøkkenet ditt?

Om du ønsker det klassisk eller moderne, tradisjonelt eller trendy – hos Drømmekjøkkenet finner du hele 15 ulike modeller. Så uansett hvilken stil du har, eller ønsker å ha, finner du garantert en eller flere som passer i hjemmet ditt.

Drommekjokkenet stil fa drommekjokkenet ditt 1 800x480

Stil er en glatt kjøkkenfront med rett kant, uten håndtak med integrert grep og gripelist. Foto: Drømmekjøkkenet

– Et godt eksempel på et lekkert kjøkken er Gastro, som har en klassisk profilert kjøkkenfront for moderne kjøkken. Ønsker du det stramt og minimalistisk bør du ta en kikk på Fenix, som har glatte fronter og rette kanter. Den som kanskje er den største favoritten hos mange er Bistro som også har glatte fronter, men mer avrundede kanter. Avhengig av hvilket kjøkken du velger, får du dører i mdf, ask og eik, forteller Janne.

Dette er Drømmekjøkkenets modeller

Når det gjelder fargene, velger vi gjerne de nøytrale som står i stil med resten av interiøret vårt.

Drommekjokkenet line fa drommekjokkenet ditt 1 800x480

Stilren minimalistisk design i en peppargrå tone. Line er en slett front, og på dette kjøkkenet har fronten innfelte grepslister i grafittgrått. Benkeplaten i linoleum med fremkant i eik gir en herlig kontrast til det grå kjøkkenet og den lyse,luftige innredningen får et industrielt preg med de heldekkende steinplatene på veggen. Foto: Drømmekjøkkenet

– Med Drømmekjøkkenet får du ti malte farger, så her er det noe for enhver smak. I tre kan du velge ulike beisede fronter, og har du åpen løsning får du vakre aksentskap som binder stuen og kjøkkenet sammen.

– Med kjøkken er det vel lov å følge sin personlige stil, og ikke bare trendene?

– Helt klart. Hjemmet og kjøkkenet skal gjenspeile personligheten til dere som bor der. Og det er like viktig med en funksjonell løsning som passer til behovene deres. Kjøkkenet ditt skal passe inn i helheten.

Her er årets kjøkkentrender

Drommekjokkenet wood fa drommekjokkenet ditt 2 800x480

Wood har en leken og levende overflate, samtidig som de tett utformede kjøkkenskapene gir et eksklusivt preg. Kjøkkenet er mattlakkert, hvitpigmentert og med en kompakt overflate. Her kombinert med andre materialer av høy kvalitet, som for eksempel benkeplaten i Cararra Marmor. Foto: Drømmekjøkkenet

Apropos behov og funksjonelle løsninger – Drømmekjøkkenet har alt du ønsker deg. Og som de selv sier: “Om kjøkkenet er hjemmets hjerte, er det du som gir kjøkkenet sjel”.

– Du får smarte hjørneskuffer, som er steder du tidligere ikke fikk utnyttet. Av de mer innovative løsningene kan du få et låsbart medisinskap, og et sikkerhetsskap som åpnes med fingeravtrykk eller en app. Og selvsagt får du eluttak som kan skjules i benkeplatene, slik at du enkelt kan bruke kjøkkenutstyr og lade telefonen.

– Så uansett hva man velger får man skreddersøm på Drømmekjøkkenet sitt?

– Det gjør du, og det er nettopp derfor det er viktig at du tenker helhet og tar deg god tid gjennom hele kjøkkenprosessen.

Nytt kjøkken? Her er alt du trenger å vite om oppussing

Drommekjokkenet star fa drommekjokkenet ditt 1 800x480

Et kjøkken i perfekt balanse når det gjelder materialvalg, farge, innredning og planløsning. Vi ser den profilerte fronten Star i fargen varmgrå, sprutbeskyttelse i carraramarmor og benkeplate i rustfritt stål. Rommet føles lekent med åpne hyller, grønne stoler og detaljer i marmor. Foto: Drømmekjøkkenet

Byggmakker hjelper deg med Drømmekjøkkenet

Og skreddersøm og kjøkkenprosessen hjelper Byggmakker deg med fra A til Å – fra gratis tegnemøte og gratis hjemmebesøk, til hjemlevering og montering. Faktisk er det så enkelt at du kan komme til Janne eller en av hennes kolleger og si “Jeg vil ha et nytt kjøkken”, og så gjør de resten for deg.

– Hos oss får du alt på ett sted, og du får en erfaren kjøkkenspesialist som er med deg gjennom hele prosessen. Vi har et stort utvalg av hvitevarer, benkeplater og annet tilbehør, og skal du renovere hele rommet får du hjelp med gulv og veggfarger slik at alt harmonerer sammen.

Drommekjokkenet style fa drommekjokkenet ditt 1 800x480

Likevel kan det være lurt å ha noen tanker om hva du ønsker deg, og kanskje gjøre litt forarbeid. Jo bedre planlegging, desto finere blir Drømmekjøkkenet ditt – her er en liten sjekkliste du kan krysse av på:

  • Ta med målsatte tegninger av kjøkkenprosjektet ditt.
  • Tenk gjennom hvilke behov du vil skal dekkes.
  • Har du blitt inspirert av noe du liker – ta med bilder eller telefonen, slik at det blir lettere å finne stilen du er på jakt etter.
  • Og sist men ikke minst – kanskje du tør å våge deg litt ut av komfortsonen? Det nye kjøkkenet behøver jo ikke nødvendigvis bli helt likt det du har i dag.

Drommekjokkenet studio fa drommekjokkenet ditt 1 800x480

I et moderne kjøkken med minimalistisk design, er Studio et spennende og pent valg. Foto: Drømmekjøkkenet

Så er det tid for å booke tegnemøte. Det gjør du enten på nettsidene våre, tar en telefon til din nærmeste Byggmakker eller kommer til butikken. Du kan også prøve kjøkkensimulatoren hos Drømmekjøkkenet.

– Fordelen når du tegner hos oss er at du får mange gode tips og råd på kjøpet, og vi kan se nye muligheter og finne løsninger du kanskje ikke engang har tenkt på eller visste at de fantes. Og når tegningen er ferdig kan du se kjøkkenet i 3D – da får du virkelig følelsen av hvor lekkert det nye Drømmekjøkkenet ditt blir.

– Hvis jeg starter i dag, hvor lang tid tar det før jeg har Drømmekjøkkenet mitt på plass hjemme?

– Det kommer litt an på hvilken modell du ønsker og hvor omfattende prosjektet er, men leveringstiden er omtrent 6 til 8 uker fra du har signert kontrakt.

Da er det ingen grunn til å nøle – her starter du reisen på vei til Drømmekjøkkenet ditt.

Drommekjokkenet bistro fa drommekjokkenet ditt 1 800x480

Bistro er en glatt kjøkkenfront med lett avrundet kant, radius 2 mm. Fronten kommer i flere malte utførelser. Foto: Drømmekjøkkenet

Har du et prosjekt på gang? Vi legger til rette for at du skal lykkes!

Kom til oss i Byggmakker – vi har alt du trenger slik at du kan slippe løs håndverkeren i deg. Hos oss får du gode råd fra gode fagfolk og godt utvalg med gode priser på prosjektet ditt, uansett om det er stort eller lite. Sjekk også våre smarte tjenester for klikk og hent, hjemlevering, tilhengerutlån og fleksible betalingsløsninger som gjør alt enklere for deg.

Vil du ha jobben gjort Fiks Ferdig av en proff håndverker? Klikk her og registrer byggeprosjektet ditt hos Byggmakker, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.