Fiks Ferdig - For deg som ikke har tid, kunnskap eller lyst til å gjøre jobben selv.

Enten det er små eller store prosjekter du skal i gang med, kan du ved kjøp av varer fra Byggmakker få tilbud om å få jobben gjort FIKS FERDIG! Vi samarbeider med dyktige håndverkere du kan stole på, har materialer av høy kvalitet og sørger for transport hjem til deg. Enklere og tryggere blir det ikke. Ved større prosjekter starter vi med en uforpliktende befaring

Vår kunnskap din trygghet

Vi har selvsagt de beste håndverkere på Babompibom-laget. De er håndplukket basert på faglige kriterier, erfaring og omdømme. Alle har gjennomgått opplæring hos Byggmakker for å tilfredsstille våre kvalitetskrav til samarbeidspartnere.

Rent juridisk er kontrakten et forhold mellom deg og håndverkeren vi har anbefalt. Vi stiller høye krav til håndverkerne vi samarbeider med slik at du kan føle deg helt trygg på at du vil bli fornøyd med det endelige resultatet. 

Hva trenger du hjelp med?

Den beste gaven til den som har alt

Den beste gaven til den som har alt

Gi bort litt oppussingshjelp - De beste gavene er de som kommer til nytte! Er du usikker på hva du skal gi til den som har alt? Da er et gavekort fra Byggmakker den perfekte gaven. Du bestemmer selv beløpet, og du bestiller det rask og enkelt på nett.

Link