K-Rauta-hero-banner
Artikler

Fiks Ferdig – når du vil få jobben gjort

Ikke alle superhelter har kappe. Noen av dem har hammer, sag og drill, og gjør prosjektet ditt Fiks Ferdig for deg.

Tid er mangelvare for mange av oss. Hos andre skorter det på kunnskapene eller at de har et overflødig antall tommeltotter. Det skal også sies at mange byggeprosjekter rett og slett ER vanskelige.

Uansett hvilken årsak det måtte være til at du ikke har mulighet til å gjøre prosjektet ditt selv, har Byggmakker redningen for deg gjennom tjenesten Fiks Ferdig.

Fiks ferdig - 3 håndverkere 800x480

– Som vi sier her hos oss – alle trenger en makker, og nå kan du få din egen, proffe håndverker til å gjøre jobben for deg. Fiks Ferdig er en håndverkerformidling der du både kan kjøpe materialer og få prosjektet ditt ferdig snekret og bygget til en fast avtalt pris, forteller salgsleder Magnus Fillingsnes hos Byggmakker.

Og Fiks Ferdig betyr nettopp det. Du kan få deler av jobben gjort, eller som de fleste velger å gjøre – hele fra A til Å.

– Alt er inkludert i tjenesten. Gratis befaring, tilbud, transport, snekring, bygging, montering, rydding og bortkjøring – alt du ønsker å få gjort avtaler du med håndverkeren. Og siden dere har blitt enige om prisen på forhånd, kommer det heller ingen ubehagelige overraskelser på fakturaen.

– Vi må jo spørre: Intet prosjekt er for stort, og intet for lite?

– Det er helt riktig.

Proffe fagfolk gjør jobben

Samarbeidspartneren som utfører jobbene er kun håndplukkede firmaer med flinke fagfolk som hvert enkelt Byggmakker-varehus kjenner fra før, og som de går gode for.

– Dette er proffer med et godt rykte i nærmiljøet ditt, og som i ekte Byggmakker-ånd over tid har vist god kvalitet på arbeidet. Det er dyktige håndverkere du trygt kan stole på, enkelt og greit de beste av de beste, sier Magnus.

En stor fordel for deg er også at Fiks Ferdig ikke er et “storbyfenomen”.

– Fiks Ferdig finnes over hele landet, og som regel kan du være trygg på at du får lokale håndverkere på prosjektet ditt.

Fiks ferdig - terrassesnekker 800x480

Fiks Ferdig – stort og smått, ute og inne

Hva kan så Fiks Ferdig hjelpe deg med? Til det er det et enkelt svar: Fiks Ferdig er for alle prosjekter du måtte ha i boligen eller på hytta.

– Det handler om å få ting gjort. Alle som har sett på Sinnasnekker’n vet at det er mye som kan komme i veien når du har satt i gang med noe. Kanskje du har sett for deg at det skal ta en uke eller en måned, men så går det et halvt år og prosjektet står fremdeles på stedet hvil. Det er da Fiks Ferdig er redningen, og samtidig slipper du at familie og venner ser deg på TV, smiler Magnus.

Dette kan Fiks Ferdig gjøre for deg

Fiks Ferdig Terrasse – dette kan være et krevende tiltak, da den først skal fundamenteres og så avrettes før det snekres. Dessuten er det gjerne mye materialer som skal transporteres til og fra. Dette er for øvrig en veldig populær tjeneste, spesielt på våren og forsommeren.

Fiks Ferdig Tak – har taket ligget i mer enn 30 år bør du, i tillegg til en årlig inspeksjon, få en fagperson til å se på det. Trenger du taksjekk, får du det gratis av oss. Å bytte tak er tungt arbeid som krever presisjon og mye utstyr, så dette er det mange som benytter seg av.

Fiks Ferdig Dør – også dører, og da spesielt ytterdører, har kun en viss levetid. Er den mer enn 20 år gammel, kan det være på tide med ny. Dagens dører er noe helt annet enn de var tidligere med tanke på kvalitet, og da med bedre isolasjon både mot støy og kulde.

Fiks Ferdig Vindu – disse har omtrent samme levetid som ytterdøren. Nye vinduer kan du få tilnærmet vedlikeholdsfrie, med sikkerhetsglass og til og med sensorer som forteller deg om de er lukket og låst. Og siden moderne vinduer er bedre isolert, får du lavere strømregning.

Fiks Ferdig Gulv – om du ikke må gjøre grunnarbeid, kan gulv være enkelt å legge. Men for å få et pent resultat, kan det være greit å få fagfolk til å løse jobben. Stadig flere vil ha gulv i bærekraftige materialer, som gir økt levetid, mindre vedlikehold og lite avgassing.

Fiks Ferdig Ovn/Peis – når vinteren er på sitt mørkeste og kulda biter som verst, er det godt å kunne varme seg foran et sprakende bål. En annen fordel er at du bruker mindre strøm. Ønsker du å ha peis eller ovn, men har ikke mulighet, kan en stålpipe være løsningen.

Fiks Ferdig Små og Store jobber – trenger du hjelp til et lite oppdrag som å monterte en veggplate eller to, eller et større oppussingsprosjekt som omfatter hele boligen? Eller ønsker du et Fiks Ferdig smarthus? Da er det bare å legge inn oppdraget ditt hos Byggmakker.

Gode råd på kjøpet – og fornøyde kunder

Med Fiks Ferdig er det også slik at vi ikke bare selger deg produktene og formidler håndverkerne. Våre dyktige medarbeidere har alltid mange smarte ideer, og gir deg gode råd på veien til et flott sluttresultat.

– I varehusene våre hjelper vi deg med design, materialer, farger, mønstre og alt annet for at du skal få stilen du ønsker. Og når håndverkeren er der tar han eller hun ansvar, veileder deg til hva du bør gjøre videre i oppussingen, og gir deg tips til hva du bør gjøre i neste steg, forklarer Magnus.

Fiks ferdig - håndverkere og kunde 800x480

De som benytter seg av Fiks Ferdig, er yngre og eldre vanlige mennesker – akkurat som deg og meg. I stor grad er det prosjektkunder som foretar en totaloppussing. Eller det kan være småbarnsfamilier som har travle dager. Noen velger å gi nøklene til håndverkerne, før de reiser på ferie. Og da er jo spørsmålet om de er fornøyde når de kommer tilbake?

– Ja, de som har brukt Fiks Ferdig er kjempefornøyde. Det vi får spesielt gode tilbakemeldinger på fra kundene er selvsagt på håndverkerne selv, men også på servicen og prisen de gir.

– Hvis man nå har vinduer, gulv eller tak som trenger en nærmere kikk – hva gjør man?

– Da har du to valg. Enten går du til Fiks Ferdig på nettsidene våre og registrerer prosjektet ditt. Eller du kan ta turen til nærmeste Byggmakker, og så tar vi det sammen derfra. Uansett hva du velger å gjøre, har du tatt det første skrittet til å få prosjektet ditt Fiks Ferdig.

Alle trenger en makker!

Kom til oss i Byggmakker – vi er makkeren din, og her får du alt du trenger til prosjektet ditt.

Uansett om du har et stort eller lite prosjekt på gang, forenkler vi hverdagen din og legger alt til rette for at du skal lykkes. Hos oss får du høy kvalitet, stort utvalg, flinke fagfolk og gode tjenester – til hyggelige priser.

Sjekk også våre smarte tjenester for klikk og hent, hjemlevering, tilhengerutlån og fleksible betalingsløsninger som gjør alt enda enklere for deg.

Vil du ha jobben gjort Fiks Ferdig av en proff håndverker? Klikk her og registrer byggeprosjektet ditt hos Byggmakker, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.