K-Rauta-hero-banner
Artikler

Alt til prosjektet på ett sted

Når vi har et byggeprosjekt eller noe annet som skal gjøres hjemme, er vi glade i å gjøre ting selv. Men hvorfor det, når det finnes så mange flinke folk og smarte tjenester hos Byggmakker som kan hjelpe deg – og spare deg for både tid, penger og frustrasjoner?

Skorter det på snekkerkunnskapene? Eller er timeplanen din fylt av andre gjøremål enn å sette i gang med, og ikke minst gjennomføre prosjektet ditt – uansett hvor stort eller lite det er? I så fall har Magnus Fillingsnes, som er leder for egne merkevarer og forbrukerkonsepter hos Byggmakker, et smart tips til deg.

Det er å lese denne artikkelen, slik at du får med deg alt vi kan gjøre for deg.

Faktisk er det så enkelt å bruke tjenestene våre, at det eneste du behøver å gjøre er å enten beskrive prosjektet ditt her, eller ta en tur til ditt nærmeste varehus. Så gjør vi resten.

Et stort utvalg av tjenester

Ifølge Magnus er det fremdeles mange som ikke vet at Byggmakker i tillegg til å ha et stort utvalg av produkter, også har et stort utvalg av tjenester.

– Dette har vi rett og slett ikke vært flinke nok til å kommunisere. Vi tilbyr mange flere tjenester og fordeler enn folk flest er klar over. De som bruker tjenestene gjør det fordi de forenkler prosjektene deres, og så er det jo en jobb som skal utføres. Når vi gjør det sparer vi folk for tid, og i noen tilfeller, penger.

– Spare penger? Tjenestene er jo ikke gratis?

– Nei, men det gir deg et godt grunnlag for å lykkes med prosjektet ditt, samt at du har mulighet til å få hjelp for å unngå at du gjør feil. Og gjør du feil, eller gjør noe du ikke har lov til og kommunen ber deg om å rive, blir det veldig dyrt å gjøre det selv.

Magnus har stålkontroll på alle tjenestene du får av Byggmakker, og her forteller han litt om hver av dem.

Gratis-befaring-gutten-800x480

Fiks Ferdig

Med Fiks Ferdig får du jobben gjort av en profesjonell håndverker som er håndplukket av Byggmakker.

– Et eksempel er hvis du kjøper vinduer eller dører av oss, så kan vi også tilby en lokal og dyktig snekker som kommer hjem og monterer dem hos deg i henhold til forskriftene. Når håndverkerne er hos deg, kan du være på hytta eller andre steder, og så er alt Fiks Ferdig når du kommer tilbake igjen.

Og dersom du lurte – i Fiks Ferdig er absolutt alt inkludert. Fra Gratis befaring, til transport, bygging/snekring/maling/montering og bortkjøring. Og håndverkeren, selvsagt.

Vi tilbyr i dag flere Fiks Ferdig-tjenester:

Gratis Befaring

Dette er en super tjeneste for deg som er usikker på hvordan du skal sette i gang prosjektet ditt.

– Før du starter – send en henvendelse til oss, så kommer vi hjem til deg og sjekker tingenes tilstand. Vi kommer med gode tips, tar mål, skriver materialliste og kommer med et uforpliktende tilbud i etterkant.

Et godt eksempel på når det er smart med Gratis Befaring er om du lurer på om du må bytte vinduer eller ha nytt tak denne sommeren – eller om du kan vente noen år til. Du kan også bruke den når du har små prosjekter.

– Du kan få Gratis Befaring hvis du er usikker på hvilken veggfarge som passer til gulvet, eller til benkeplaten på det nye kjøkkenet ditt. Det er flere vi kommer hjem til som gjerne vil vite hva som trender akkurat nå.

Les mer om Gratis befaring | Bestill Gratis Befaring

Gode prosjektrabatter

Kjøper du varer på Byggmakker til et lite eller stort prosjekt, skal det jammen lønne seg for deg også.

– Dette kan sammenlignes med det vi i gamle dager kalte kvantumsrabatt. Når du skal ha ting og tang til et helt prosjekt, og kanskje litt verktøy i tillegg, begynner kostnadene fort å løpe. Er prosjektet ditt av en litt størrelse, kan det fort bli tusenvis av kroner billigere. I tillegg til hyggelige priser, får du byggevarer av høy kvalitet, strålende service og flinke fagfolk med på kjøpet.

Vil du vite mer om prosjektrabatt? Da kan du ta kontakt med din lokale Byggmakker.

tjenester-stempel-800x480

Eksperthjelp

Med ekspertpanelet vårt kan du sende inn spørsmål når som helst, og du får svar innen 24 timer.

– Lurer du på om du skal bruke syrefaste eller rustfrie skruer på terrassen? Er du usikker på om du skulle ha halvblank maling på listene og matt på veggene, eller var det motsatt? Hos ekspertene våre er ingen spørsmål for store eller for vanskelige – de har gode svar på alt som har med bygging og oppussing å gjøre, og kan også komme med råd og inspirasjon om farger og materialer.

Prismatch

Er du lei av å måtte undersøke på Prisjakt og andre nettsteder hvor gulvet og malingen du ønsker deg er billigst?

– Nå som lommeboken til folk er tynnere enn den var for et par år siden, har dette blitt en populær tjeneste blant detektivene blant oss. Nå trenger du ikke å søke på nett, eller sende mail til X antall byggevarekjeder – finner du noe hos en annen kjede til en lavere pris enn hos oss, matcher vi prisen.

Her skal det legges til at prismatchen gjelder konkurrerende varehus og kjeder der det ligger en Byggmakker. Ikke desto mindre kan du med litt undersøkelser spare mye penger.

Les mer om Prismatch

Pris-match-maling-800x480

Transport

Akkurat som Askeladden – Byggmakker hjelper deg til lands, til vanns og i luften med.

– Fra å låne en gratis tilhenger eller få varene dine kjørt hjem, til helikopter – det finnes neppe noe sted i landet Byggmakker ikke klarer å transportere varene til. Vi har vært på toppen av ufremkommelige fjell og innerst i veiløse fjorder. Helikopteret kan ta inntil 900 kilo i “bagasjen”, hvilket gjør at én tur ofte er nok.

En fordel med helikopter er at siden transporten går raskt, blir det som regel rimeligere enn du tror. Et supertips i så måte er å høre med naboene om de trenger helikopterfrakt, slik at dere blir flere som deler på utgiftene.

Les mer om transport | Bestill transport hos din lokale Byggmakker

Fornøyde kunder

Så er jo spørsmålet – kundene som har benyttet seg av en eller flere av tjenestene Byggmakker tilbyr – er de fornøyde?

– Ja, veldig. Vi får ekstremt mye gode tilbakemeldinger fra folk som har benyttet seg av tjenestene og fordelene vi tilbyr. Hele prosjektet går smoothere, og de får tid til å gjøre andre ting mens vi tar oss av detaljene og arbeidet. Det at de har håndverkere og eksperter tilgjengelig, gjør at vi fjerner usikkerheten rundt prosjektet for dem. De får høy kvalitet, både på tjenesten og arbeidet som blir utført, sier Magnus.

Med andre ord: Uansett hva du vil ha gjort er det som når du skal ut og reise – selv et stort prosjekt starter med et lite skritt. Og som Magnus nevnte innledningsvis, kan du enten legge inn prosjektet ditt her, eller dra innom ditt nærmeste Byggmakker-varehus.

– Sånn helt til slutt, Magnus, er det noen type prosjekter dere ikke kan hjelpe med?

– Nei, vi strekker oss langt for kundene våre. Hos Byggmakker kan du få hjelp fra A til Å på absolutt alle prosjekter du ønsker å gjøre ute og inne, hjemme og på hytta.

Alle trenger en makker!

Kom til oss i Byggmakker – vi er makkeren din, og her får du alt du trenger til prosjektet ditt.

Uansett om du har et stort eller lite prosjekt på gang, forenkler vi hverdagen din og legger alt til rette for at du skal lykkes. Hos oss får du høy kvalitet, stort utvalg, flinke fagfolk og gode tjenester – til hyggelige priser.

Sjekk også våre smarte tjenester for klikk og hent, hjemlevering, tilhengerutlån og fleksible betalingsløsninger som gjør alt enda enklere for deg.

Vil du ha jobben gjort Fiks Ferdig av en proff håndverker? Klikk her og registrer byggeprosjektet ditt hos Byggmakker, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.